Du som vill ha tillverkning av släpvagnar, kan vända dig till Eksjöverken. De erbjuder tillverkning av släpvagnar, från lastbilssläp till mindre vagnar, efter hur ni vill ha det. En släpvagn har många användningsområden. Då att få en släpvagn tillverkad så att den passar ert behov är perfekt. 

Ni kan utöver att få en släpvagn konstruerad, även få chassier, förvaringslådor och kärror hos detta företag. Hos Eksjöverken finns det även en mängd andra produkter ni kan få tillverkade. Bland annat erbjuder de tillverkning av maskinstativ och skyddshuvar, samt att de gör staplare.

Behöver du få en släpvagn tillverkad?

Du kanske har ett företag där du har behov av en särskild sorts släpvagn. Genom tillverkning av släpvagnar hos Eksjöverken så kan du få en kärra eller en släpvagn som fungerar för just dina ändamål. Detta företag är certifierade enligt 3834 och 1090 och de har jobbat med tillverkning av släpvagnar i många år. Deras huvudsakliga verksamhet har i över hundra år varit inom legosvetsning för industrin, men nu kan de även erbjuda tillverkning av släpvagnar. 

​Deras ledord är ordning och reda och de ger alltid sitt bästa. Du får hos dem släpvagnar och andra produkter som håller en hög kvalitet. Om du vill läsa mer om detta företag eller se vad de har att erbjuda just dig, så kan du besöka deras hemsida. Där kan du se ett axplock av vad de gör. Du kan även kontakta dem om du har specifika önskemål kring det du vill ha.