Är det så att du behöver ha ett kylrum i Göteborg? Ett kylrum kan vara bra för den som har bageri, restaurang, blomsteraffär, mejeri och så vidare. Det för att kyla ner de produkter man har och hålla dem kalla. Du som har behov av ett kylrum i Göteborg kan få hjälp med detta via Kylpanel AB.

kylrum Göteborg​De tillverkar kylrum och frysrum med hjälp av sandwichpaneler. Det som är bra med dessa sandwichpaneler är att de kan användas för en mängd saker. Det är en form av förtillverkat element med olika lager och en kärna av isolering. Det går snabbt att montera upp dem till ditt kylrum, som då blir isolerat på ett bra sätt.

Stora och små förvaringsrum med kyla

Oavsett vad du behöver för slags kylrum så kan Kylpanel AB hjälpa dig. De har byggt stora och små kylrum i hela Göteborgsområdet. Det minsta de har byggt var under en kvadratmeter och det största över 12 000 kvadratmeter. De rum de bygger för kyla är av hög kvalitet, samt att det har en bra passform samt att det går snabbt att montera!

Företaget erbjuder även andra saker än att bygga kylrum och frysrum. Bland annat så har de anpassade dörrar, portar och andra tillbehör, i de mått du behöver dem.

Vill du veta mer om vad de har för produkter och tjänster så har de en hemsida du kan kolla på. Där hittar du mer information om kylrum så väl som om frysrum, dörrar, portar, sandwichpaneler och så vidare.