​När någon ska gifta sig eller precis har gift sig så är det en otroligt gammal tradition att man som vänner ska ta med den blivande bruden på ett sista äventyr innan det är dags för det allvarliga äktenskapet. Självklart har detta ändrats genom tiderna och ett äktenskap är inte alls samma allvar som det var förr utan mer ett kärleksfullt löfte, men traditionerna håller ändå i sig och självklart ska varje kvinna som gifter sig ha en riktigt härlig och rolig möhippa tillsammans med sina vänner. 

Så när man då ska planera en möhippa för sin vän, som såklart ska vara en överraskning, gäller det att både se till vad hon tycker om att göra, men också aktiviteter som hon aldrig testat innan som både är en liten utmaning samtidigt som det är riktigt roligt. Om söker ni efter möhippa aktiviteter Karlstad är ett besök hos Karlstad Poledancing en given punkt i dagordningen, hit kommer det sällskap som har såväl svensexor och möhippor flera gånger om året för att lära sig en snabbkurs i poledancing. Det är utmanande, en rolig gruppaktivitet och kan självklart komma till användning på bröllopsnatten för den modige.​

Boka in er möhippa

Eftersom att man på Karlstad Poledancing väldigt ofta håller i klasser för just möhippor så kan ni i kontakt med dem förklara att det är just det ni har och då kommer ni att få en riktigt härlig och rolig timma tillsammans med dina vänner. 

Ett förslag är att göra det under dagen innan man druckit för mycket champagne då det kräver lite fysisk ansträngning och teknik. Men det är garanterat något som bruden eller festdeltagarna aldrig kommer att glömma och är absolut den perfekta aktiviteten för både möhippor och svensexor.